Home      VARAUKSET
KAUSI: 1.4-30.9.2016
 
VARAUKSET JA LISÄTIEDOT: zell@mosel.fi  TAI  050-301 3223.
 
 
 
HINNAT JA VARAUSEHDOT
 
Talo vuokrataan aina vain yhdelle seurueelle kerrallaan eli yksittäisiä huoneita ei voi vuokrata.
 
1. yö 50 € + loppusiivous ja liinavaatteet*
2. yö 50 €
3. yö 50 €
4. yö 50 €
5. yö 50 €
6. yö 50 €
7. yö 50 € 
 
+sähkö kulutuksen mukaan**.
 
ELI KOKO TALO ESIM. VIIDEKSI YÖKSI KUUDELLE HENKILÖLLE NOIN 400 €.
 
 
*Loppusiivous 48 € ja liinavaatteet 10 € /hlö/1-14 yötä. **sähkölukema katsotaan vuokrauksen alussa ja lopussa. Arvioitu määrä maksetaan ennakkona ja tasataan jälkikäteen. Vuokralaisen tulee pestä ennen lähtöään tiskit, pyyhkiä pöydät, laittaa siirtämänsä tavarat takaisin paikoilleen ja käyttämänsä liinavaatteet pyykkikoriin/valmiiksi pesukoneeseen ja tehdä tarpeellinen imurointi ja muu ylläpitosiistiminen. 
Mikäli vuokra-ajalta taloon jää siivottavaksi normaalisiistin asumisen aiheuttamien asioiden lisäksi erityisiä sotkuja, kuten tiskejä, epäjärjestystä tai tahroja esim. mattoihin tai patjoihin, veloitetaan niiden siivoaminen lisäksi erikseen. Pintojen tai tavaroiden uusimisista (aiheuttajina esim. tupakansavu tai esineiden tai paikkojen tahallinen rikkominen) joudutaan perimään kaikki aiheutuneet välittömät ja välilliset kustannukset.  
 
Jos varaaja peruu tulonsa vähintään kaksi kuukautta ennen vuokra-ajan alkua, on peruutus kuluton. Vähemmän kuin kaksi kuukautta ennen vuokra-ajan alkua perutusta varauksesta peritään normaali vuokra (ilman petivaate- ja siivousmaksua) siinä tapauksessa, että uutta vuokralleottajaa ei aikataulullisista tai muista syistä kyseiseksi vuokrausjaksoksi saada. 
 
Avaimet ovat saatavissa paikan päällä tai Espoosta. 
 
 
 
 
Kiitos kun kävit sivullamme!